' HOŞGELDİNİZ '

HOŞGELDİNİZ buradan ayrılamayacağınızı temenni ederim iyi eğlenceler...


Bu Blogda Ara

16 Şubat 2010 Salı

Dövme yaptırana ömür boyu bedava seks

Avrupa'nın en büyük genelevi olarak adını duyuran Almanya'nın Köln kentindeki Pascha, koluna genelevin ismini dövme olarak yazdıran müşterilerine ömür boyu ücretsiz hizmet sunuyor.

Kampanyaya şimdiye kadar 40 erkeğin katıldığını belirten Pascha işletmecileri, genelevin dövmecisinin artan talepleri karşılamak için fazla mesai yaptığını belirtti. Dövmeyi yaptıran erkekler, genelevde sunulan 'kucak dansı' ve striptiz gibi ek hizmetlerin yanısıra, tüm içkilerden de ücretsiz olarak yararlanabilecek.

TALEP ŞAŞIRTTI


Genelevin müdürü Armin Lobscheid yaptığı açıklamada, ‘Bu teklifi kimsenin kabu edeceğini düşünmüyorduk. Ama yüzlerce erkekten başvuru aldık' diye konuştu.

Dövme yaptıran müşterilerden 46 yaşındaki Herbert Manske de, 'Dövmeyi karım da umursamadı. Giriş için 5, kucak dansı için 30 Euro'luk masraftan kurtuldum. Karım ayda bir Pascha'ya gittiğimi biliyor zaten' dedi.

Günde ortalama bin kişiye hizmet veren Pascha, 2006 yılında Almanya'da düzenlenen Dünya Futbol Şampiyonası'na gelen seyircileri çekebilmek için çatısına turnuvaya katılan ülkelerin bayraklarını asmış, ancak İran ve Suudi Arabistan uygulamaya şiddetle karşı çıkmıştı.

Hiç yorum yok: